HYUNDAI i10

 

 

Το νέο HYUNDAI i10

Ξεκινώντας από *9.890 €

Δεν είναι απλά μεγάλο, είναι σπουδαίο.

Εντυπωσιακό, σπορ και με αυτοπεποίθηση. Ακριβώς όπως το θέλετε.

Δείτε φωτογραφίες, τον εξωτερικό, εσωτερικό σχεδιασμό, τα μοντέλα, τις επιδόσεις, τις προδιαγραφές, την ασφάλεια και την άνεση που σας προσφέρει το νέο Hyundai i10.

Τολμηρή, εκφραστική σχεδίαση

Φρέσκια, στυλάτη σχεδίαση με χαρακτηριστική νέα μάσκα και στρογγυλά LED φώτα ημέρας που μαγνητίζουν τα βλέμματα.

Χώροι για βραβείο!

Δεν είναι μόνο κορυφαίο στην κατηγορία του σε χώρους επιβατών, αλλά μπορεί να υπερηφανεύεται και για έναν από τους μεγαλύτερους χώρους αποσκευών! Το i10 διαθέτει 40 περισσότερα λίτρα για τις αποσκευές σας από το μέσο όρο της κατηγορίας.

Χώρος για πέντε, στάνταρ!

Το i10 είναι γνήσιο πενταθέσιο. Και η άνεση των τριών πίσω επιβατών σημαίνει την ελευθερία να κατεβάζουν όσο θέλουν το παράθυρό τους – κάτι σπάνιο για τα αυτοκίνητα της κατηγορίας, όσο κ αν αυτό εκπλήσσει.

Εξωτερική Σχεδίαση

Μαγνητίζει τα βλέμματα

Όπως και  να το δείτε, το i10 εντυπωσιάζει με τις καθαρές και σίγουρες γραμμές του.

Προβολείς, νέα στρογγυλά φώτα ημέρας LED, νέα εμπνευσμένη μάσκα, νέες ζάντες, εξωτερικοί καθρέπτες με LED ενσωματωμένα φλας, κομψά πλευρικά προστατευτικά, νέος πίσω προφυλακτήρας, σκούρα κρύσταλλα, πίσω φώτα.

Προβολείς ομίχλης

Οι νέοι προβολείς ομίχλης είναι ιδανικά τοποθετημένοι χαμηλά στον προφυλακτήρα για να παρέχουν καλύτερη ορατότητα σε συνθήκες ομίχλης

Ηλιοροφή

Με το πάτημα ενός κουμπιού, νιώστε καθαρό αέρα και φως να γεμίζουν το σαλόνι. (Προαιρετικός εξοπλισμός)

Χρωμιωμένες λαβές θυρών

Το φινίρισμα χρωμίου στις λαβές θυρών προσθέτει μια επιπλέον πινελιά κομψότητας. (Προαιρετικός εξοπλισμός)

Εσωτερική Σχεδίαση

Θεαματικά Ευρύχωρο

Οι κορυφαίες εσωτερικές διαστάσεις σε συνδυασμό με τις δίχρωμες επιλογές εσωτερικού δίνουν στο i10 ένα εντυπωσιακό πλεονέκτημα.

Χρωματικά πακέτα επενδύσεων εσωτερικού

Κάθε χρώμα αμαξώματος συνδυάζεται μοναδικά με χρωματική επένδυση σε καθίσματα, θύρες, ταμπλώ και πλαίσιο λεβιέ.

 

Χώρος

Οι πλούσιοι χώροι του i10 μπορούν να φιλοξενήσουν κάθε σας επιθυμία. Μαζί με την κορυφαία σε χώρο καμπίνα, το i10 μπορεί να υπερηφανεύεται για έναν από τους μεγαλύτερους χώρους αποσκευών στην κατηγορία του. Τα 252 διαθέσιμα λίτρα για τις αποσκευές φτάνουν τα 1.046 λίτρα με τα πίσω καθίσματα αναδιπλωμένα, πάντα με δυνατότητα επιλογής 60:40.

Θερμαινόμενα εμπρός καθίσματα, θερμαινόμενο τιμόνι, πίνακας οργάνων.

Φωτιζόμενο ντουλαπάκι συνοδηγού

Είναι εύκολο να βρείτε αυτό που ψάχνετε στο φωτιζόμενο ντουλαπάκι συνοδηγού

Φωτισμός χώρου αποσκευών

Γιατί να συμβιβαστείτε με έναν σκοτεινό χώρο αποσκευών; Ο φωτισμός ανάβει αυτόματα όταν ανοίγει το πορτ-μπαγκάζ.

Ποτηροθήκες

Πάρτε μαζί σας τον καφέ ή το αγαπημένο σας ρόφημα, με δύο βάσεις στήριξης για ποτήρια διαφορετικού μεγέθους.

Αλεξήλια

Τα αλεξήλια προστατεύουν το πρόσωπό σας από την ηλιακή ακτινοβολία, ενώ οι καθρέπτες οδηγού και συνοδηγού φροντίζουν για την εμφάνισή σας.

Βάσεις για φιάλες

4 φιάλες μπορούν να φιλοξενηθούν στις πλευρικές θήκες: 1,0 λίτρου στις μπροστινές πόρτες και 0,5 λίτρου στις πίσω πόρτες.

Ρυθμιζόμενο κάθισμα οδηγού καθ’ύψος

Από τη βασική του έκδοση, το i10 μπορεί να προσαρμοστεί στη σωματική διάπλαση οποιουδήποτε οδηγού, χάρη στο ρυθμιζόμενο σε ύψος κάθισμα.

Επιδόσεις

Η χαρά της οδήγησης

Η αρχιτεκτονική του αμαξώματος έχει βελτιστοποιηθεί, ώστε να προσφέρει καλύτερη κύλιση, χειρισμό και πληροφόρηση από το τιμόνι. Και η τεχνολογία κινητήρων και μετάδοσης του i10 σάς δίνει την χαρά της οδήγησης σε κάθε διαδρομή.

- 1.0 MPi Κινητήρας Βενζίνης, 66 ίππους, ροπή 9.7 kg.m

- 1.25 MPi Κινητήρας Βενζίνης,  87 ίππους, 12.3 kg.m

5-τάχυτο μηχανικό κιβώτιo

Ο μοχλός ταχυτήτων είναι εργονομικά τοποθετημένος και προσφέρει γρήγορες και ακριβείς αλλαγές ταχυτήτων.

Γνήσιο αυτόματο κιβώτιο 4 ταχυτήτων

Ομαλή αυτόματη μετάδοση για μια πιο χαλαρή οδηγική εμπειρία. Με υδραυλικό μετατροπέα ροπής και απαλλαγμένη από τις φθορές ξηρού συμπλέκτη, η αυτόματη μετάδοση του i10 ξεχωρίζει από τα αυτοματοποιημένα μηχανικά κιβώτια της κατηγορίας.

Χαμηλά επίπεδα θορύβου και κραδασμών

Το i10 εκπλήσσει με την ανώτερη ποιότητα κύλισης και ηχομόνωσης που προσφέρει.

Ασφάλεια

Η πόλη γίνεται ασφαλέστερη

Πρωτοποριακές τεχνολογίες ασφαλείας προσφέρουν συνδυασμένη και αποτελεσματική βοήθεια στον οδηγό, ώστε ο οδηγός να διατηρεί την πορεία του και να αποφεύγει κινδύνους.

Σύστημα προειδοποίησης παρέκκλισης από τη λωρίδα (LDWS)

Πρώτα με οπτική και στη συνέχεια με ηχητική προειδοποίηση το σύστημα αυτό ενημερώνει τον οδηγό όταν το όχημα του παρεκκλίνει από την διαγράμμιση της λωρίδας κυκλοφορίας χωρίς φλας, όταν ανιχνεύεται από την κάμερα πολλαπλών λειτουργιών. (Προαιρετικός εξοπλισμός).

Σύστημα προειδοποίησης μετωπικής σύγκρουσης(FCWS)
Η κάμερα πολλαπλών λειτουργιών του i10 παρακολουθεί την απόσταση ανάμεσα στο αυτοκίνητό σας και το προπορευόμενο όχημα. Παρέχει οπτική και ακουστική προειδοποίηση εάν ανιχνεύσει κίνδυνο σύγκρουσης. (Προαιρετικός εξοπλισμός).

Σύστημα παρακολούθησης πίεσης ελαστικών (TPMS)

Το σύστημα παρακολουθεί την πίεση σε κάθε ελαστικό και αν εντοπίσει απώλεια, ενημερώνει τον οδηγό μέσα από την οθόνη ενδείξεων. (Standard σε όλες τις εκδόσεις).

Σύστημα υποβοήθησης εκκίνησης σε ανηφόρα (HAC)

Κατακτήστε τις ανηφόρες. Το σύστημα υποβοήθησης εκκίνησης σε ανηφόρα (HAC) δεν αφήνει το αυτοκίνητο να κυλήσει προς τα πίσω στο ξεκίνημα.

Στατικά φώτα στροφής (SBL)

Τα στατικά φώτα στροφής (SBL) εκπέμπουν πρόσθετο φωτισμό προς την κατεύθυνση που στρίβετε, με αποτέλεσμα την ενισχυμένη ορατότητα σε στροφές κατά την νυχτερινή οδήγηση.

Ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου ευστάθειας (ESC) και προηγμένο σύστημα διαχείρισης ευστάθειας (VSM), σύστημα ABS και σύστημα υποβοήθησης πέδησης (BAS), σύστημα 6 αερόσακων.

Ρυθμιζόμενες ζώνες ασφαλείας

Η ζώνη ασφαλείας προσαρμόζεται για μέγιστη άνεση. Μπορείτε να την τοποθετήσετε χαμηλότερα ή ψηλότερα, επιτυγχάνοντας άψογη εφαρμογή.

Σύστημα προειδοποίησης σε απότομο φρενάρισμα (ESS)

Χάρη στο σύστημα προειδοποίησης σε απότομο φρενάρισμα (ESS) προειδοποιούνται έγκαιρα οι οδηγοί των οχημάτων που ακολουθούν.

Cruise control με περιοριστή ταχύτητας

Εργονομικά χειριστήρια στο τιμόνι προσφέρουν ασφαλείς και εύκολες εντολές για τη λειτουργία του συστήματος αυτόματου πιλότου (Cruise Control), ενώ η πρόσθετη λειτουργία περιοριστή ταχύτητας σάς βοηθά να παραμένετε στα όρια ταχύτητας που επιθυμείτε. (Προαιρετικός εξοπλισμός).

Άνεση

'Οταν η προηγμένη τεχνολογία γίνεται προσιτή

Όποιος και αν είναι ο προορισμός σας, θα απολαύσετε κάθε στιγμή του ταξιδιού χάρη στην πληθώρα τεχνολογιών άνεσης που διαθέτει το νέο i10.

Εργοστασιακό σύστημα πολυμέσων και πλοήγησης, χειριστήρια στο τιμόνι, υπολογιστής ταξιδιού, πλήρως αυτόματο σύστημα κλιματισμού. 

Έξυπνο κλειδί & κουμπί εκκίνησης του κινητήρα

Μπορείτε να ξεκινήσετε τον κινητήρα με το πάτημα ενός κουμπιού αρκεί να έχετε κοντά σας το έξυπνο κλειδί, για παράδειγμα, στην τσέπη σας ή στην τσάντα σας.(Προαιρετικός εξοπλισμός).

Συνδεσιμότητα USB & AUX

Εύκολη συνδεσιμότητα για το iPhone, το iPod ή οποιαδήποτε άλλη εξωτερική συσκευή σας. Απλά συνδέστε την για να παίξει.

Το iPhone και το iPod είναι εμπορικά σήματα της Apple Inc.

Συνδεσιμότητα Bluetooth

Τα χειριστήρια που είναι τοποθετημένα στο τιμόνι παρέχουν ασφαλή, εύκολη τηλεφωνική λειτουργία. Το Bluetooth* επιτρέπει επίσης πρόσβαση στην αγαπημένη σας μουσική μέσω audio streaming.

Η μάρκα Bluetooth είναι ιδιοκτησία της Bluetooth SIG Inc.

Πίσω ηλεκτρικά παράθυρα

Ασυνήθιστη εικόνα σε αυτή την κατηγορία! Τα παράθυρα σε όλες τις πόρτες μπορούν να ανυψώνονται και να κατεβαίνουν με το πάτημα ενός κουμπιού.

Κατεβάστε το φυλλάδιο πατώντας εδώ για το i10 2017-10 FULL και εδώ το i2017-10 SPECS

*Η τιμή περιλαμβάνει την ελάχιστη έκπτωση λιανικής της τρέχουσας εμπορικής πολιτικής. Δεν περιλαμβάνεται το μεταλλικό χρώμα, μεταφορικά ή κόστη PDI. H Hyundai διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλλει την εμπορική πολιτική χωρίς πρότερη ειδοποίηση.