Hyundai ix35

 

Ο Ηγέτης, δεν ακολουθεί.

 

Σχεδίαση που ρέει. Χυτό. Δυναμικό. Η κίνηση γίνεται πιο εύκολη από ποτέ. Γιατί πάντα έτσι φανταζόσασταν την οδήγηση. Εδώ θέλετε να είστε. Το νέο ix35 αποτελεί μια νέα άποψη στα οχήματά CUV. Όνειρό μας ήταν να κατασκευάσουμε ένα αυτοκίνητο που θα ανταποκρίνεται σε αυτή την ασύγκριτη αίσθηση. Να δώσουμε σχήμα στη ρευστότητα. Να μαγνητίσουμε τις αισθήσεις και να εντάξουμε με φυσικότητα όλες τις πτυχές της ζωής στην πόλη στο πιο έξυπνο όχημα που υπάρχει. Το όνειρο επιτέλους πραγματοποιήθηκε. 

Το εσωτερικό αποκλειστικά σχεδιασμένο για εσάς.

Τα πιο σημαντικά πράγματα είναι τα πιο προσωπικά. Έτσι το ix35 σας δίνει τη δυνατότητα να προσαρμόσε το εσωτερικό όπως ακριβώς θέλετε. Ρυθμίστε την οθόνη LCD για πληροφορίες όπως η απόσταση να αδειάσει το ντεπόζιτο, η μέση ταχύτητα ή η μέση κατανάλωση καυσίμου. Μέσα από τη μεγάλη TFT LCD οθόνη παίρνετε εικόνα από το σύστημα πλοήγησης υψηλής ανάλυσης, την προαιρετική κάμερα οπισθοπορείας ή προβάλλετε DVD. Μπορείτε να ακούσετε μουσική με οποιονδήποτε τρόπο θέλετε: από CD, ραδιόφωνο ή τις συσκευές αποθήκευσης δεδομένων iPod, MP3 και USB. Οι κλήσεις ανοιχτής ακρόασης πραγματοποιούνται χάρη στη λειτουργία Bluetooth ενώ με τον ίδιο τρόπο είναι εφικτή και η αναπαραγωγή τραγουδιών από το κινητό σας τηλέφωνο.

 

Εκεί που χτυπάει η καρδιά του αυτοκινήτου.

Απόδοση και αποτελεσματικότητα. Ακριβώς ότι επιδιώκει ένα αυτοκίνητο. Το ix35 συνδυάζει και τα δύο. Οι δονήσεις έχουν ελαχιστοποιηθεί ώστε τίποτα να μην διακόπτει την ισχυρή, ρευστή κίνηση. Ο κινητήρας λειτουργεί αθόρυβα είτε στο ρελαντί, είτε όταν επιταχύνει, ενώ το μειωμένο συνολικό βάρος βελτιώνει την οικονομία καυσίμου. Πρόκειται για δυναμικούς και ισχυρούς κινητήρες, αθόρυβους και ταυτόχρονα αποδοτικούς. Γιατί η δύναμη είναι πραγματικά όμορφη όταν τίποτα δεν θυσιάζεται. Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ μηχανικού και αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων προηγμένης τεχνολογίας. Στο μηχανικό κιβώτιο, η όπισθεν είναι τοποθετημένη πιο κοντά στον οδηγό για άνεση και πρόσθετη ικανότητα ελιγμών κατά τη στάθμευση.

 

Το απόλυτο γίνεται ακαταμάχητο.

Μπείτε στο ix35 και καθίστε άνετα. Η σχολαστική προσοχή στη λεπτομέρεια, τα ποιοτικά υλικά και το αδιαμφισβήτητα καλαίσθητο στιλ αναλαμβάνουν τα υπόλοιπα. Διαλέξτε το μαύρο εάν θέλετε ένα εντυπωσιακό και κλασσικό αυτοκίνητο. Το μπεζ δύο αποχρώσεων για κομψότητα και στυλ. Τι θα λέγατε για καφέ καθίσματα με μαύρο φινίρισμα για ένα ανατρεπτικό αλλά εκλεπτυσμένο στυλ; Όποιο δρόμο και αν ακολουθήσετε, η ταπετσαρία από δέρμα, ύφασμα, ή συνδυασμό υφάσματος και απομίμησης δέρματος, θα σας δώσουν τόνο.

 

Θα προστατεύσουμε το περιβάλλον. Αυτό είναι υπόσχεση.

Τα όνειρα χρειάζονται ένα μέρος για να πραγματοποιηθούν. Το μέρος αυτό είναι ο πλανήτης μας, το περιβάλλον που όλοι μοιραζόμαστε. Η Hyundai δεσμεύεται να το προστατεύσει, έτσι ώστε τα παιδιά μας να μπορούν και αυτά να ονειρεύονται. Η οικονομία καυσίμου και τα επίπεδα εκπομπών CO2 του ix35 είναι τα ίδια με αυτά ενός οικογενειακού hatchback αυτοκινήτου. Το καινούργιο σύστημα ένδειξης ECO DRIVE στο ταμπλό σας θυμίζει να υιοθετήσετε ένα οδηγικό στιλ που φροντίζει για τη μεγαλύτερη αποδοτικότητα του καυσίμου. Ο αποτελεσματικός καταλύτης μειώνει τη ρύπανση μετατρέποντας τις βλαβερές εκπομπές σε μη βλαβερές. Και δεδομένου ότι ένα ελαφρύ αυτοκίνητο καίει λιγότερο καύσιμο, χρησιμοποιήσαμε ελαφριά υλικά για την κατασκευή του. Με αυτόν τον τρόπο χτίζουμε ένα μέλλον στο οποίο προσβλέπουμε όλοι.