Ιστορία της εταιρίας

 

Η Κυριάκος Κακούρος Α.Ε. είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες-μέλη του εξουσιοδοτημένου δικτύου Nissan της Νικ.Ι.Θεοχαράκης Α.Ε. για το νομό Λακωνίας.


Η εταιρεία ξεκίνησε την πορεία της με την επωνυμία Γαρυφαλλιά Κακούρου το 1951 σαν επίσημος συνεργάτης της Nissan. Το 1990 άλλαξε νομική μορφή και έγινε ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία Κυριάκος Κακούρος Α.Ε. συνεχίζοντας μια παράδοση 50 ετών σαν επίσημος συνεργάτης της Nissan. Το 2008 απέκτησε την αποκλειστική αντιπροσωπία των εταιρειών Hyundai και KIA Motors, επεκτείνοντας και εκσυγχρονίζοντας τις εγκαταστάσεις του ομίλου.

Από τον Ιούνιο του 2012 είναι επίσης ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος των αυτοκινήτων της Toyota για το Νομό Μεσσηνίας.

Όλα αυτά τα χρόνια, η Κυριάκος Κακούρος Α.Ε. παρέχει προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας προς τον καταναλωτή, στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές.

 

ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ 

Η Κυριάκος Κακούρος ΑΕ διαθέτει την αποκλειστική αντιπροσωπία των αυτοκινήτων Nissan για το Νομό Λακωνίας. Επιπλέον είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος των αυτοκινήτων Hyundai και KIA MOTORS για το Νομό Λακωνίας. 

 

NISSAN

Η Nissan αλλάζει σε παγκόσμιο επίπεδο. Πρωτοτυπεί με την σχεδίαση και παραγωγή συναρπαστικών μοντέλων, όλων των κατηγοριών, που διαθέτουν προσωπικότητα και χαρακτήρα, ενώ παράλληλα προσφέρουν υψηλά επίπεδα ασφάλειας και βέβαια, παροιμιώδη αξιοπιστία. Αντίστοιχο είναι και το επίπεδο της εταιρίας Κυριάκος Κακούρος Α.Ε. Η επικοινωνία με τους πελάτες και τους υποψήφιους αγοραστές της, η δυναμική εμπορική πολιτική που εφαρμόζει και τα πρωτοποριακά χρηματοδοτικά προγράμματα, η συνεχής εκπαίδευση των εργαζομένων της, αλλά και τα τριάντα πέντε και πλέον χρόνια επίσημης αντιπροσώπευσης της Nissan, αποτελούν εχέγγυα για τον καταναλωτή.

 

HYUNDAI 

Τα τελευταία χρόνια, η παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία έχει εισέλθει σε μια νέα περίοδο, όπου κύριο ρόλο παίζουν οι νέες τεχνολογίες που είναι φιλικές προς το περιβάλλον. Σε αυτά τα πλαίσια κινείται και η Hyundai έχοντας κάνει το τελευταίο διάστημα εντυπωσιακά βήματα στον τομέα της έρευνας και τεχνολογίας. Στο υπερσύγχρονο κέντρο που βρίσκεται στην πόλη NAMYANG, η Hyundai αναπτύσσει όλες τις τεχνολογίες που θα την καθιερώσουν ακόμα περισσότερο στη συνείδηση των καταναλωτών. 

 

KIA MOTORS

Εδώ και 3 περίπου χρόνια η Kia Motors ξεκίνησε τη διαδικασία ανανέωσης του brand image της, η οποία ολοκληρώνεται σήμερα. Βασικό κορμό της νέας φιλοσοφίας της αποτελεί η προσφορά αυτοκινήτων υψηλών ποιοτικών στάνταρς σε άριστη σχέση τιμής - αξίας. Η KIA αποτελεί την ταχύτερα αναπτυσσόμενη αυτοκινητοβιομηχανία στην Ευρώπη. Η αυξημένη ζήτηση, οδήγησε στην απόφαση της δημιουργίας μιας νέας μονάδας παραγωγής στη Σλοβακία. Η μονάδα θα ενσωματώνει τις πιο προηγμένες τεχνολογίες σε θέματα παραγωγής, ενώ θα εκμεταλλεύεται τα δεδομένα από τα 2 R&D κέντρα του ομίλου Hyundai - Kia Motors, στην Φρανκφούρτη και στην Κορέα.  Η Kia Motors είναι η μοναδική εταιρεία που δίνει 7 χρόνια εγγύηση στα αυτοκίνητά της. 


 Δείτε την έκθεση αυτοκίνητων