Ιστορία του ομίλου

 

Η Κυριάκος Κακούρος Α.Ε. είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες-μέλη του εξουσιοδοτημένου δικτύου Nissan της Νικ.Ι.Θεοχαράκης Α.Ε. για το νομό Λακωνίας.


Η εταιρεία ξεκίνησε την πορεία της με την επωνυμία Γαρυφαλλιά Κακούρου το 1951 σαν επίσημος συνεργάτης της Nissan. Το 1990 άλλαξε νομική μορφή και έγινε ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία Κυριάκος Κακούρος Α.Ε. συνεχίζοντας μια παράδοση 50 ετών σαν επίσημος συνεργάτης της Nissan. Το 2008 απέκτησε την αποκλειστική αντιπροσωπία των εταιρειών Hyundai και KIA Motors, επεκτείνοντας και εκσυγχρονίζοντας τις εγκαταστάσεις του ομίλου.

Το 2005 ξεκίνησε την λειτουργία του το ΚΤΕΟ Λακωνίας - Αρκαδίας.

Από τον Ιούνιο του 2012 είναι επίσης ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος των αυτοκινήτων της Toyota για το Νομό Μεσσηνίας.

Όλα αυτά τα χρόνια, η Κυριάκος Κακούρος Α.Ε. παρέχει προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας προς τον καταναλωτή, στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές.

 

ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ 

Η Κυριάκος Κακούρος ΑΕ διαθέτει την αποκλειστική αντιπροσωπία των αυτοκινήτων Nissan για το Νομό Λακωνίας. Επιπλέον είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος των αυτοκινήτων Hyundai και KIA MOTORS για το Νομό Λακωνίας.  Στις εταιρείες του ομίλου συμπεριλαμβάνονται το ΚΤΕΟ Λακωνίας - Αρκαδίας, το πρακτορείο ΟΠΑΠ και το Play Opap.

 

NISSAN

Η Nissan αλλάζει σε παγκόσμιο επίπεδο. Πρωτοτυπεί με την σχεδίαση και παραγωγή συναρπαστικών μοντέλων, όλων των κατηγοριών, που διαθέτουν προσωπικότητα και χαρακτήρα, ενώ παράλληλα προσφέρουν υψηλά επίπεδα ασφάλειας και βέβαια, παροιμιώδη αξιοπιστία. Αντίστοιχο είναι και το επίπεδο της εταιρίας Κυριάκος Κακούρος Α.Ε. Η επικοινωνία με τους πελάτες και τους υποψήφιους αγοραστές της, η δυναμική εμπορική πολιτική που εφαρμόζει και τα πρωτοποριακά χρηματοδοτικά προγράμματα, η συνεχής εκπαίδευση των εργαζομένων της, αλλά και τα τριάντα πέντε και πλέον χρόνια επίσημης αντιπροσώπευσης της Nissan, αποτελούν εχέγγυα για τον καταναλωτή.

 

HYUNDAI 

Τα τελευταία χρόνια, η παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία έχει εισέλθει σε μια νέα περίοδο, όπου κύριο ρόλο παίζουν οι νέες τεχνολογίες που είναι φιλικές προς το περιβάλλον. Σε αυτά τα πλαίσια κινείται και η Hyundai έχοντας κάνει το τελευταίο διάστημα εντυπωσιακά βήματα στον τομέα της έρευνας και τεχνολογίας. Στο υπερσύγχρονο κέντρο που βρίσκεται στην πόλη NAMYANG, η Hyundai αναπτύσσει όλες τις τεχνολογίες που θα την καθιερώσουν ακόμα περισσότερο στη συνείδηση των καταναλωτών. 

 

KIA MOTORS

Η KIA αποτελεί την ταχύτερα αναπτυσσόμενη αυτοκινητοβιομηχανία στην Ευρώπη. Η αυξημένη ζήτηση, οδήγησε στην απόφαση της δημιουργίας μιας νέας μονάδας παραγωγής στη Σλοβακία. Η μονάδα θα ενσωματώνει τις πιο προηγμένες τεχνολογίες σε θέματα παραγωγής, ενώ θα εκμεταλλεύεται τα δεδομένα από τα 2 R&D κέντρα του ομίλου Hyundai - Kia Motors, στην Φρανκφούρτη και στην Κορέα.  Η Kia Motors είναι η μοναδική εταιρεία που δίνει 7 χρόνια εγγύηση στα αυτοκίνητά της.

 

ΚΤΕΟ Λακωνίας - Αρκαδίας

Το ΚΤΕΟ Λακωνίας  - Αρκαδίας αποτελεί το πρώτο και μοναδικό ιδιωτικό ΚΤΕΟ στο Ν. Λακωνίας που ξεκίνησε τη λειτουργία του από το 2005, καλύπτοντας όλες τις προβλεπόμενες νομοθετικές και κανονιστικές διατάξεις. Είναι εφοδιασμένο με όλα τα νόμιμα έγγραφα τα οποία σε συνδυασμό με  το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό του και τον προηγμένης τεχνολογίας εξοπλισμό που διαθέτει,  πιστοποιούν την αξιόπιστη λειτουργία του και εγκυρότητα των Δελτίων Τεχνικού Ελέγχου ( Δ.Τ.Ε. ).

Στο χώρο του ΚΤΕΟ Λακωνίας – Αρκαδίας είναι εγκατεστημένες δύο αυτόματες γραμμές ελέγχου επιβατικών οχημάτων και ελαφρών φορτηγών ≤3,5 τόνων ενώ το 2011 ο φορέας πραγματοποίησε επέκταση των δραστηριοτήτων του που αφορά τον τεχνικό έλεγχο βαρέων οχημάτων ( Απρίλιος 2011) και δικύκλων μοτοσικλετών ( Ιούλιος 2011).

 Δείτε την έκθεση αυτοκίνητων

Πρακτορείο ΟΠΑΠ 

Το έτος 2012 ξεκίνησε την λειτουργία του Πρακτορείο ΟΠΑΠ στη Σπάρτη. Διαμορφώσαμε για σας έναν ευχάριστο χώρο ψυχαγωγίας, όπου θα μπορείτε να παίζεται με ασφάλεια διακριτικότητα και εχεμύθεια τα παιχνίδια που προσφέρει ο ΟΠΑΠ.
 

.Το πρώτο Play Opap σε πανελλήνιο επίπεδο 

Τον Φεβρουάριο του 2017 άνοιξε στη κεντρική πλατεία της Σπάρτης το πρώτο σε πανελλήνιο επίπεδο VLTS (Video Lottery Terminals) του ΟΠΑΠ.