Βραβεύσεις

 
Η Κυριάκος Κακούρος ΑΕ, αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες και μακροβιότερες εταιρείας αυτοκινήτων, αφού δραστηριοποιείται στο χώρο του αυτοκινήτου 50 και πλέον έτη. Όλα αυτά τα χρόνια, η εταιρεία προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες που περιλαμβάνουν την πώληση καινούργιων και μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, service, γνήσια ανταλλακτικά, φανοποιείο – βαφείο, κέντρο ελαστικών και ασφαλιστικές υπηρεσίες.     
Ως επιβράβευση όλων αυτών των χρόνων λειτουργίας της εταιρείας, αποτελούν τα 35 παγκόσμια  βραβεία που έχουν απονεμηθεί στη εταιρεία τόσο σε επίπεδο υπηρεσιών, όσο και σε επίπεδο πωλήσεων. Η εταιρεία μας βραβεύεται συνεχόμενα τα τελευταία 35 χρόνια, ως η πρώτη εταιρεία πώλησης φορτηγών Nissan στην Ελλάδα, κατάκτησης του μεγαλύτερου μεριδίου αγοράς αυτοκινήτων Nissan στην Ελλάδα, με αποκορύφωμα τη βράβευση τον Οκτώβριο του 2005 στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό στο Τόκιο «GLOBAL NSSW AWARD» με τον τίτλο «Outstanding Performance in Customer Satisfaction», που απονεμήθηκε από τον κο. Toshiyuki Shiga, Chief Operating Officer of Nissan Motor Co. Ltd. .  
Επιβράβευση για εμάς αποτελεί η άριστη συνεργασία και η αγάπη του κόσμου που τόσα χρόνια μας εμπιστεύεται και μας δίνει δύναμη στο να εκσυγχρονιζόμαστε και να αναβαθμίζουμε συνεχώς το επίπεδο υπηρεσιών μας. 
Σας προκαλούμε να δοκιμάσετε το επίπεδο υπηρεσιών μας, προσκαλώντας σας στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Ομίλου.